Agenda

Binnenkort

In onze winkel

11 Feb 2023

Brouwerij Excelsis

Brouwerij Excelsis

DEGUSTATIE VAN 14:00 TOT 17:00

Kom en ontdek de Quadrupel van de Excelsis brouwerij tijdens een proeverij georganiseerd door Karel. Zijn bier, het terroir waardig, wordt uitsluitend met Belgische ingrediënten bereid. Te genieten met een flinke portie kaas!

18 Feb 2023

Chocolow

Chocolow

DEGUSTATIE VAN 14:00 TOT 17:00

Een Belgisch, biologisch en gezonder broodbeleg? Het is mogelijk en Louis zal het u bewijzen tijdens de proeverij!
Chocolade bestaat uit chocolade, hazelnoten of amandelen en groenten: wortelen, courgettes, pompoen of zoete aardappelen; alles is er om u te plezieren en uw gezonde ontbijtgenoot te worden.

Oh doeme!

Reeds voorbij!

19 Nov 2022

Enigma Gin

Enigma Gin

DEGUSTATIE VAN 14:00 TOT 17:00

Enigma gin is de favoriet van de Comptoir belge. Biologisch, Belgisch, met delicate toetsen van yuzu, bergamot en ginseng, kan puur of met een tonic worden gedronken.

Als u het nog niet heeft kunnen proeven of het gewoon opnieuw wilt ontdekken, ontvangt Arnaud u graag voor een proeverij.

05 Nov 2022

TAKANA

TAKANA

DEGUSTATIE VAN 14:00 TOT 17:00

Takana is de allereerste Belgische rauwe chocolade. Deze handgemaakte chocolaatjes zijn gezond: ze bevatten geen geraffineerde suiker, geen zuivelproducten en geen chemische toevoegingen.

Damien, de chocolatier, zal graag uitleg geven over zijn werk en alle voordelen van zijn heerlijke repen.

29 Oct 2022

The Nutty Farmer

The Nutty Farmer

DEGUSTATIE VAN 14:00 TOT 17:00

Wat zou het aperitief zijn zonder die typische kleine hapjes en knabbels? Bij Comptoir Belge zijn we verzot op de cashewnoten van Nutty Farmer. Geroosterd en heerlijk gekruid… 100% fairtrade en zonder toevoegingen!

Frédéric laat jullie graag kennismaken met zijn made-in-Belgium project en laat jullie natuurlijk proeven van de vier smaken die hij heeft ontwikkeld.

25 Jun 2022

Distilleerderij van Biercée

Distilleerderij van Biercée

DEGUSTATIE VAN 14:00 TOT 18:00

Om onze proeverijen in stijl af te sluiten voordat het schooljaar weer begint, openen we onze deuren voor de Distilleerderij van Biercée! De enige Belgische distilleerderij die eaux-de-vie, likeuren en gins van topkwaliteit produceert op basis van onbehandeld fruit, is gevestigd op een grandioze plek met een rijke geschiedenis, in Ragnies nabij Thuin. Deze meester-distilleerders komen naar onze winkel met een selectie van mooie flessen en lekkere cocktails.